Musikkteaterhøyskolens Julekonsert Paulus kirken.

Arrangementsinformasjon

Musikkteaterhøyskolens Julekonserter 2018.

Musikkteaterhøyskolen inviterer til julekonserter i Paulus og Lilleborg kirke, begge kirkene i skolens nabolag, kun et par stoppesteder fra høyskolens lokaler i Trondheimsveien. På konserten får publikum oppleve studenter som utfolder seg med julemusikk i mange musikalske sjangere, og i både små og store ensembler. Vi ser spesielt fram til å samle alle høyskolens studenter i ett stort kor.

Musikkteaterhøyskolen utdanner allsidige og profesjonelle musikkteaterartister med bred kunnskap i musikkteaterfaget, på høyeste nasjonale nivå. Utdanningen legger stor vekt på utvikling av et selvstendig håndverk, som gir dem den selvtilliten og kunstneriske integritet som kreves i møte med dagens arbeidsmarked. Det blir også vektlagt at studenten får innføring i forskjellige arbeidsområder i faget, slik at de har mulighet til å jobbe på flere arenaer

På konsertene blir det kjente juleslagere i spennende vokalarrangementer, tradisjonelle julesanger, sanger om samhold og vennskap, og selvfølgelig sanger fra musikalverdenen. I år vil vi blant annet servere smakebiter fra Frost m.fl samt arrangementer av kjente vokalgrupper som Pust, The Real Group og Pentatonix.

Velkommen til spennende og stemningsfulle konserter!

pauluskirke

Restriksjoner

Rabatterte billetter er gyldige ved fremvisning av legetimasjon/moderasjonsbevis/studentbevis ved ankomst.

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refunderes bare ved avlyst arrangement.